Brand, storm of waterschade?

 

Als u schade heeft in uw huis door bijvoorbeeld brand, storm of water is dat erg vervelend. Daarom willen verzekeraars u zo snel en concreet mogelijk helpen. Na uw schademelding krijgt u bezoek van een schade-expert. Deze schade-expert komt in opdracht van de verzekeraar bij u langs om uw schade te bespreken. Hij treedt op als deskundige en stelt de oorzaak van de schade en het schadebedrag vast. Zijn of haar conclusies zullen worden vastgelegd in een schade rapportage.

 

In zo’n geval heeft u wellicht behoefte aan hulp en ondersteuning.

Voldoet de schade-rapportage niet aan uw verwachtingen of vraagt u zich af of alle schade wel vergoedt wordt? U kunt uw claim voorleggen aan een onafhankelijke deskundige. Wij kunnen voor u als contra-expert van dienst zijn. U heeft over het algemeen altijd recht op het inschakelen van uw eigen schade-expert. Deze contra-expert wordt over het algemeen altijd vergoedt door uw verzekeringsmaatschappij. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Op het gebied van bouwkundige schades treden wij als onafhankelijk schade-expert op. Wij verzamelen informatie en voeren onderzoek uit voor de afhandeling van de claim. Wij gaan in op de causaliteits-vraag en stellen een juiste herstelmethode voor met de daarbij behorende herstelkosten. Het oordeel van onze schade expert staat onderbouwd verwoord in een schriftelijke contra-rapportage.

Schade-expertise nodig? Boermans Bouwkundig Adviesbureau kan voor u als contra-expert van dienst zijn.