Wie we zijn?

Boermans Bouwkundig Adviesbureau is een dynamisch bouwkundig expertisebureau in de breedste zin van het woord. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen wij veel betekenen. Ons werkgebied strekt zich uit over Noord-Nederland.

Boermans Bouwkundig Adviesbureau | werkgebied

Wij is gespecialiseerd in het begeleiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten; van voorbereiding tot en met de nazorg. Tevens beoordelen wij de bouwkundige staat van bestaande woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers.

Kwaliteit van de te leveren diensten staat bij ons hoog in het vaandel. Aandacht voor de wensen van de klant staat voorop. Wij zijn van mening dat het werk doorgaans bepaald wordt door communicatie. Hierbij zijn korte lijnen en een transparant werkproces zijn van essentieel belang om duidelijkheid, productiviteit en voortgang te waarborgen.

Wat we doen?

Boermans Bouwkundig Adviesbureau is een no-nonsense adviesbureau dat dicht bij u als opdrachtgever staat en u continu in het traject van de bouwplannen betrekt. Particulieren, Aannemers, woningcorporaties en overheidsinstellingen behoren tot onze klantenkring. Hieronder staat een kleine omschrijving van de werkzaamheden die wij verrichten voor verschillende opdrachtgever.

Particulieren ondersteunen wij op het gebied van nieuwbouw en verbouw. Hierbij variëren de diensten in het adviseren, het vervaardigen van bouwkundig tekenwerk en begeleiden in de voorbereidingsfase, het begeleiden en toezicht houden tijdens de uitvoeringsfase en het verzorgen van de oplevering. Ook verzorgen wij bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen. Deze keuring kan u u beschermen tegen zogenoemde verborgen gebreken en/of defecten aan het pand.

Aannemers ondersteunen wij in projectmanagement. Deze werkzaamheden lopen uit één van projectvoorbereiding, inkoopbegeleiding, uitvoeringsbegeleiding tot het bewaken van budget en planning.

Voor woningcorporatie en overheidsinstellingen verzorgen wij directievoering en het houden van toezicht. Wij vertegenwoordigen hen als onafhankelijke tijdens het bouwproces, voeren directie, houden toezicht en bewaken de kwaliteit. Op deze manier wordt onze opdrachtgever ontzorgt, doordat er één aanspreekpunt is voor alle partijen tijdens het gehele proces. Tevens verrichten wij bouwkundige inspecties/opnames voor hen.