Eerste koopwoning

with Geen reacties

Onze eerste koopwoning

Onlangs werd ik benaderd door een jong stel. Zij hadden hun eerste woning gekocht en wilden deze graag naar eigen wens laten verbouwen.

Zij vroegen mij om hen daarbij te ondersteunen. Zo zijn we begonnen met hun wensen op papier te zetten, om vervolgens deze ideeën te vertalen in bouwkundige tekeningen. Een aantal wensen moesten om bouwkundige redenen bijgesteld worden. Aanvullende ideeën en adviezen van mijn kant werden echter zeer op prijs gesteld.

 

“We kregen op de juiste momenten advies, ook als wij hier niet om vroegen en dat wel nodig was…”

 

Nadat het bouwkundig tekenwerk naar wens was, heb ik de omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor hen verzorgd.

Toen alle stukken definitief en de uitvoerende werkzaamheden uitbesteed waren,  ben ik namens de opdrachtgever als directievoerder aan de slag gegaan. Zo was ik hun bouwkundige belangenbehartiger, waarbij zij de regie in handen konden houden.  Door regelmatig contact met elkaar, konden we de voortgang met betrekking tot kwaliteit, planning en budget goed met elkaar delen. Dit alles resulteerde in een mooie verbouwde woning, waar zij nog vele jaren met veel plezier van kunnen genieten.

Erg leuk om dit jonge stel op deze manier te mogen ondersteunen. Ook is het dan fijn om een een leuke reactie van hun te krijgen:

“We hebben vast nog wel een keer contact, maar we willen je in ieder geval nogmaals hartelijk danken voor alle hulp. Je gaat uiterst secuur en professioneel om met alle zaken waarmee we geconfronteerd werden voor en tijdens de verbouwing en hebt op de juiste momenten advies gegeven, ook als wij hier niet om vroegen (en het blijkbaar nodig was 😉 ). Dat geeft een hoop vertrouwen in het proces en het eindresultaat. Kortom, mooi werk!”